ORVOSI RENDELŐ A BBTE HALLGATÓINAK

ORVOSI RENDELŐ A BBTE HALLGATÓINAK

 

A Babeș-Bolyai Tudományegyetem hallgatói ingyenes orvosi ellátásban részesülhetnek.

 

A rendelő a „Iuliu Hațieganu” parkban található, a Pandurilor utca 7. szám alatt a XXI. számú kollégium földszintjén.

 

 

a konzultációk előzetes telefonos bejelentkezés alapján, a megadott telefonszámokon közzétett menetrend szerint történnek.

– telefonos időpontegyeztetés csak az egyes karok beosztása szerinti nyitvatartási időben történik. Kérjük, tartsák tiszteletben a nyitvatartási órarendet !

– ha a COVID 19 fertőzésre jellemző tüneteket mutat: láz, köhögés, izomfájdalom, torokfájás, íz- vagy szaglásvesztés, megváltozott általános állapot ne hagyja el a kollégiumi szobáját vagy otthonát. Hívja a diákorvosi rendelőt vagy a 112-es telefonszámot (rendelési időn kívül).

– amikor a telefonon megbeszélt időpontnak megfelelően az orvosi rendelőbe érkezik, az orrát és a száját megfelelően fedő védőmaszkot kell viselnie valamint a váróterem bejáratánál a fertőtlenítő szőnyegre lépve fertőtlenítenie kell magát, és a váróteremben lévő érintésmentes adagolóból származó alkoholos fertőtlenítő oldattal kell fertőtlenítenie a kezét.

 

EZT KÖVETŐEN NEM ÉRINTI A MASZKOT, AZ ARCÁT VAGY AZ ORRÁT!!!

 

az épület bejáratánál jelzett be- és kilépési útvonalat követi, hogy ne ugyanazon az útvonalon térjen vissza, amelyen az orvosi rendelőbe belépett.

– A váróteremben legfeljebb két személy tartózkodhat, kérjük, tartsa be a 2 méteres minimális távolságot. A VÉDŐMASZKOT CSAK AZ ÉPÜLET ELHAGYÁSAKOR TÁVOLITHATJA EL!

– a műtő bejáratánál járványügyi csoportosítás lesz, és megmérjük a hőmérsékletet.

– Vészhelyzet esetén (kivéve a COVID 19 fertőzésre jellemző eseteket, amelyeknél a 112-es segélyhívót kell hívni, és nem hagyhatja el a kollégiumi szobáját vagy otthonát) kérjük, hogy időben értesítsen minket.

 

link a nyitvatartáshoz:

https://www.ubbcluj.ro/ro/studenti/campus/orarul_cabinetelor_medicale

 

DR. GALASIU LOREDANA doktornő
P07 rendelő, telefonszám: 0264593371

Nyitvatarás:

Hétfő, Szerda, Péntek

08-13

Kedd, Csütörtök

14-19