A SZÍNHÁZ ÉS FILM KAR HÁROM ADMINISZTRATÍV SZEMÉLYZETI ÁLLÁST HIRDETETT MEG

A Színház- és Film Kar két technikusi és egy rendszermérnöki állást hirdetett meg.

A két technikusi pozícióra olyan személyeket várunk, akik legalább 3 éves tapasztalattal rendelkeznek az audió-videó felszerélesekkel való munkavégzésben, a magyar/angol nyelvtudás előnyt jelent.
A rendszermérnöki pozíciót olyan személynek szánjuk, aki a számítástechnika és informatika/rendszertechnológia területén szerzett egyetemi (alapfokú) diplomával és alapos ismeretekkel rendelkezik az operációs rendszerek és a rendszertechnika, a számítógépes hardver, a számítógépes hálózatok és a számítógépes biztonság területein.

A pályázati dossziét a Babeș̦-Bolyai Tudományegyetem Humánerőforrás Osztályán lehet benyújtani 2022 Január 25. 16.00 óráig. Minden részlet – beleértve a pályázati dokumentációhoz szükséges iratok listája – a hivatalos pályázati felhívásban a BBTE honlapján található (a lista utolsó két pozíciója).

https://www.ubbcluj.ro/ro/infoubb/posturi_vacante/posturi_didactice_auxiliare_si_nedidactice?fbclid=IwAR38sonscfa6qT36paF7aeHZiMopRMUsPdpdtkQN1Un_TdFFWsRWwfmMbP8

Mi egy szakképző intézmény vagyunk, az infrastruktúra és a tudományos programok teljeskörű bővűlési fázisában. Mindhárom meghirdetett pozíció közvetlen interakciót feltételez a diákokkal és a tanárokkal, dinamikus, barátságos és kreatív munkakörnyezetet biztosítva nekik.