Fotóverseny középiskolásoknak

Fotóverseny középiskolásoknak

BBTE – Magyar Film és Média Intézet fotóversenye, második kiadás

 

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Magyar Film és Média Intézete pályázatot hirdet a 2021/2022-es tanév XI. és XII. osztályos tanulóinak.

 

A pályázat témája: Én és ő

 

A pályázat célja a film, fotó és média iránt érdeklődő tehetséges fiatalok támogatása és jutalmazása. Egy pályázó minimum 5 és maximum 10 fotót küldhet be, egyenként egy minimum 75 szavas magyar nyelvű leírás kíséretében. Pályázni kizárólag olyan felvételekkel lehet, amelyeknek a pályázó egyedüli szerzője és azok szerzői jogával rendelkezik. A pályaműveket 3 tagú szakmai zsűri bírálja el a következő kritériumok alapján: a téma jelentősége, eredetiség és kreativitás.

 

Az első két helyezett jutalomban részesül.

 

A fotóverseny győztese kiválthatja a BBTE Film, fotográfia, média szakán meghirdetett nyári felvételi első fordulóját (a felvételiző portfóliójának bemutatása és értékelése).

 

Az érdeklődők a pályamunkákat a verseny regisztrációs űrlapjának kíséretében (aláírva és szkennelve) 2022. május 15-ig nevezhetik „BBTE-MFMI Fotópályázat” címmel az mfmi.teatrufilm@ubbcluj.ro e-mail címre. Eredményeket 2022. májusában hirdetünk. A jelentkezési lap letölthető a kar weboldaláról.

 

További információk: Csibi László egyetemi adjunktus, email: laszlo.csibi@ubbcluj.ro